mouse

11 Mayıs 2013 Cumartesi

Anneler Günü Sürprizim ve Gratis Alışverişim

Millleeeeet   nasılsınız ?

    Bu aralar öyle yoğunum kiii ne bloga post girebiliyorum ne de takip edebiliyorum sevgili bloggerlarımı...Ama dün sabah okula gitmeme  yarım saat kala Gratis indirimini farkettim veee hemen uça uça ulaştım mağazaya ...Kim takar işe geç kalmayııı ;)

    Yönelim direk The Balm standı olunca aşağıdaki cici palet ,caaanım palet,güzelim palet (22.5 tl idi) sepete atıldı anında hiç düşünmeden , ardından Essence standına uzadım ve tabi ki Avcılar Gratiste Essence standı her zamanki gibi çok zayıftı (Essence duy sesimi I Love Stage istiyoruuuum )... Sadece iki maskara (tanesi 6 tl) bir far (2.5tl) ve sabitleyici pudra (11.5 tl sanırım) girdi sepetime kasada Benri pamuk ve ıslak mendilleri de sepetime kattıktan sonra kasada 55 tl civarı ödedim...Tek başına paletin fiyatına denk neredeyse =)))
   
Böyle indirimleri seviyorum yaaa =))))))


Bu palete bayıldım yazısı yakında gelecek ve ben de ilk defa yaptığım göz makyajını da paylaşcam inşallah ...


Bu ürünleri de hafta içi almıştım Dövmeler gayet orjinal duruyor denedim hemen 8.5 tl idi.Yüz fırçası Sephora fiyaskosundan sonra deneme amaçlı alındı görevli hatun kişiler çok yumuşak bıdı dıdı yaptılar aldım, Essence Lip Care çok tatlı bir kokuya sahip severek kullanıyorum fiyatını hatırlamıyorum...

 



Ben sağdaki mor kalpli olanı denedim deseni kestim yapıştırıp arkasından ovalayarak ıslattım kibarca kaldırdım transfer oldu, iki gün capcanlı durdu banyoda gitti yapıştırma olduğu çok anlaşılmıyor yakından bakmadıkça...
EDİTLİYORUM =)))

     Gelelim anneler günü sürprizime o kadar acele hazırladım ve yolladım ki paketimi heyecandan fotograflamayı unutmuşum =( 

FOTOLARI KIZ KARDEŞİM ÇEKMİŞ SAĞOLSUN  =)



Kavanozumun kapak kısmı kırılmış kargoda sanırım =(  kalan herşey bozulmadan ulaşmış . Annem havalara uçmuş =))))))
Çikolatalarda benim için değerlisin yazıyor ...

Görünen renkli kağıtların her birinde çeşit çeşit mesajlar var ...Çocuklarımın yaptığı tebrik kartlarını çekmeyi unutmuş maalesef işin en güzel yanı onlardı =(((


      Önceee Bolçi isimli pek bi şık çikolata standından geçen haftalarda almış olduğum üzerinde Benim İçin Değerlisin yazılı çikolata paketini ayakkabı kutusuna yerleştirdim çapraz olacak şekilde 5tl idi. Ardından sınıfımda çocuklarıma birer tane anneler günü tebrik kartı yaptırdım renkli resimli vs annemi çizdiler içine de şirin notlar yazdılar 35 tane bedava ,yolda giderken züccaciye mağazasında görüp aldığım şirin kavanoza da renkli kağıtlara kalp şeklinde notlar yazdım koydum en üstüne de bir gül koydum notlarda annemle ilgili güzel sözler aramızdaki mutlu olayları falan yazdım kavanoz 5 tl notlar bedava, (ucuza kaçtım) En son da bunları güzelce kurdelalarla tutturup pakete dahil ettim en üste de bir kırmızı gül ve krapon kağıdından yaptığım yapraklarında seni seviyorum yazan gülü yerleştirdim harika oldu yarın kardeşim fotoğraflayacak editlerim yazıyı umarım siz de seversiniz...

Bir sonra ki postumda bu ay bitirdiğim ürünleri yazarım diye düşünüyorum sizleri de kocaman öpüyorum :*****

    


4 yorum:

  1. İndirimler sevilmeyecek gibi değilmiş ama hediye konusunda cidden ucuza kaçmışın ama bence çok hoş olmuştur paketin zaten önemli olan düşündüğün incelikler.Biz pek ince düşünceli kardeşler olmadığımız için hep cebimiz yanıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yahu vallahi ucuz olsun diye değildi zaten öyle farklı yerlerden ve farklı zamanlarda biriktirdim ki bu malzemeleri ucuza da gelmedi aslında düşününce =))) Kardeşim paketim bugün ulaştığında fotografını cekecek görünce eminim beğeneceksiniz =)))

      Gelelim indirimlere öyle hoş şeyler aldım ki okulumda tüm öğretmen arkadaşlarıma baak baak diye gösterdim deli gibi ;)

      Acayip mutluyum...Öpüyorum seni :***

      Sil
  2. I love stage far bazını alıp denedim ama hiç memnun kalmadım ben :( Çok geçmeden gözkapaklarımda birikiyor.

    Bu arada BalmJovi benim bebeğim. hepsini güle güle kullan :))

    YanıtlaSil
  3. Ben aslında hiç bir makyaj bazını kullanmadım bugüne kadar o sebeple istiyorum farkı görmek için yani . Ama aynı zamanda pahalı da olsun istemiyorum , I Love Stage hem ucuz hem baz tamamen duygusal yani ;) Bu arada benim göz kapaklarım da azıcık yağlı gibi bende de birikme yapar mı acep, ne dersin ????

    Jovi paleti hemen o gün kullandım arkadaşlarım bayıldılar renkler ve pigmentasyonları harika tam rengini veriyorlar rujları çok sevmedim ama idare ediyoruz . Paletin bütünü çok eğlenceli zaten.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...