mouse

1 Mayıs 2013 Çarşamba

Blog Çekilişi Sorunsalı =SSSS

Sevgili Okuyucularım ;


    Bir konuda fikirlerinize başvurmak istiyorum .

                                                               BLOG ÇEKİLİŞLERİ




    Ben blogumun üye sayısı 60 larda iken çekiliş yapmış ve üye sayımı 120 civarına çıkarmıştım ama daha sonra bu şartı uygulamadan çekiliş yaptım ve zaten pişman oldum çünkü sanki üye sayımı artsın diye yapmışım gibi oldu ... Burada bir çelişkiye düştüm bu bir , bir de blog çekilişlerine katılma olayı var isteyip de ulaşamadığım bir ürün çekilişe dahil edilmişse içim gidiyor ben de katılsam noolur ki diyorum ama sonra sen çekiliş blogu değilsin otur oturduğun yerde diyorum bu da iki...

      Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ben özellikle bir çok çekilişin şartı olan blogunda paylaşma olayını uygun bulmadığım için katılmıyorum ama şansımın ne kadar olduğunu da merak etmiyor değilim  bu arada =)
Bana bi akıl verin arkadaşlar =????



5 yorum:

  1. Bence izleyicim olmanız şartı izleyicim ol değilde izleyicilerime yönelik bir çekiliş manasına geliyor sonuçta bir çok blogger kendi izleyicilerine yapıyor çekilişini bence böyle düşünme :)
    ve çekiliş bloğu olmamak bir şeyi değiştirmemeli bence şahsen bende değilim ama güzel parçalar grünce dayanamıyorum :) bence rahat ol sen ne yaparsan yap düşünmek isteyen istediğini düşünür :))

    YanıtlaSil
  2. ne bileyim arkadaşım öyle bir sürüncemede kaldım işte naaapiiiim =( Çekiliş düzenleyecektim ondan bile vazgeçtim yahu =(((

    YanıtlaSil
  3. ben asıl çekiliş blogu olmayan kişiler çekilişlere katılmalı ki ben yaptığım çekilişlere çekiliş bloglarını dahil etmiyorum mesela. hediyenin blogu takip eden, okuyucusu olan bir kişiye gitmesi daha uygun bence.

    YanıtlaSil
  4. benim blogum yok ama genel olarak blogları takipteyim bence blog şartı olmamalıki bizde katılabilelim

    YanıtlaSil
  5. çekiliş blogu nedir ki? Kampanya blogları firmaların çekilişlerini yapanlar onlar belli zaten.
    Benim bir kişisel blogum var birde bütün blogların yaptığı çekilişleri duyurduğum ayrı bir blogum var..:)Onuda profesyonelce yaptım. İnsanlar çekiliş ararlarsa ilk bana baksınlar diye..
    Blogda duyururken de katılıyorum hepsine, bence sorun etmemelisin..

    begenpaylaskazan.blogspot.com
    shemellon olanı biliyorsun zaten:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...